Dag 23/100 - Ett herrans liv!!

Just precis! Ett herrans liv!! Den går just nu på sjuan. Alltså, det handlar om en kvinnlig, lite korpulent, kyrkoherde i en engelsk serie. Den innehåller även en äldre pappa som bor ihop med sin son. Det finns också inslag av två äldre herrar och en medelålders man där den ene är mer inskränkt än de andra. Och även en yngre kvinna som så småningom gifter sig med sonen. Dessa två är som små barn, naiva. Jag tycker den serien är så otroligt rolig. Sitter och förundras över hur man kan spela sådana roller, utan att brista ut i skratt.
 
Avsnittet idag avslutades med att de lekte charader, där den yngre kvinnan står med två burkar, med en hint om namnet på en film, med bara ett ord. Ingen av de andra kan lista ut vilken film det är, så det slutar med att kvinnan får avslöja namnet, Jars! De andra upplyser henne om att filmen hette "Jaws" och inte Jars.
 
Visst, sjuk humor, men jag tycker den är så rolig! :-D
 
Det finns en annan engelsk komediserie, "Skenet bedrar", som handlar om en äldre kvinna, Hyacinth Bucket, som är gift med Richard som får stå ut med sin frus upptåg och påhitt. Hyacinth har tre systrar, Violet, Daisy och Rose. Sen finns det en granne Elizabeth som alltid sjabblar till det i närheten av Hyacinth.
 
Det är något visst med engelsk humor, enormt torr, men så himla rolig!!
 
 
Allmänt | |
Upp